Gazi Üniversitesi “Uluslararası Derecelendirmelerde Finansal Veriler” Kapsamında Bir Toplantı Gerçekleştirildi
5 Mayıs 2023 | 15:34

Üniversitemiz Yeni Senato Salonu’nda 05.05.2023 tarihinde saat 14:30’ da Gazi Üniversitesinin "Uluslararası Derecelendirmelerde Finansal Verileri" kapsamında bir toplantı gerçekleştirildi.  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR’ın Başkanlığını yaptığı toplantıya SGDB, BAP, PUKOM, DSİ, ARGE K.K, ÖİDB, SKSDB, KVY K.K, UİKK, TTO birimleri KVYS veri giriş sorumluları paydaş olarak katılım gösterdi.Üniversitemiz Uluslararası Derecelendirmeler Biriminin tertiplediği toplantıda, verilerin paylaşımı noktasında mükerrerlik olmaması, doğru verinin doğru birimden alınması, veri tanımlarında ortak bir mutabakat sağlanması, yıllar içerisinde süregelen anormal bir değişkenlik varsa bu değişkenliğin azaltılması, finansal verilerin kapsamının çizilmesi noktasında paydaşlar söz alarak fikirlerini beyan ettiler ve uygulamada esas alınacak hususlar tüm boyutlarıyla masaya yatırıldı.

-1 -1 -1